Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Cemento vloer

Een ruwe vloer met een eigen karakter! Met de hand gelegd voor een uniek eindresultaat.

Houd je van ruw? Van pure ambacht, unieke en vintage items? Dan is een vloer van cemento iets voor jou. Cemento is een harde, cementgebonden stucmortel waarmee je een vloer kan leggen met de look en feel van beton, zonder het gewicht en de dikte daarvan. Omdat hij altijd met de hand gelegd en afgewerkt wordt is geen enkel resultaat hetzelfde.

Cemento-vloeren worden gekenmerkt door hun karakter, verschillen in structuur en het robuuste resultaat. De vloeren lijken gelijk vanaf de oplevering ‘geleefd’, maar zijn dat niet. Met een cemento-vloer kies je dus voor een vintage resultaat, zonder de nadelen van een echte oude betonvloer. Vloeren van cemento zijn vloeistofbestendig en zeer slijtvast dus perfect voor in ruimtes in huis waar veel geleefd wordt!

Voordelen

Opgewassen tegen industriële functies

Krast nauwelijks

Wordt vanaf enkele milimeters dik gegoten

Altijd een unieke, vintage uitstraling

Wordt in één keer gestort

Uitermate geschikt voor de vloerverwarming

Plaatsing en onderhoud

Het aanbrengen van een cemento-vloer duurt meestal een aantal dagen.

Een cemento-vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een cemento-vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Hoewel de vloer vloeistofdicht is, kunnen vlekken het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

Een greep uit ons aanbod

M2 Cemento nr. 1
M2 Cemento nr. 2
M2 Cemento nr. 7
M2 Cemento nr. 12
M2 Cemento nr. 14
M2 Cemento nr. 17
M2 Cemento nr. 18
M2 Cemento nr. 19
M2 Cemento nr. 20
M2 Cemento nr. 22
M2 Cemento nr. 25
M2 Cemento nr. 26

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
PVC vloeren
Microtopping vloer
Epoxy gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
Cemento vloer
Corestone Nature vloer
Raamdecoratie
Bedankt!
 
We hebben jouw aanvraag ontvangen. We komen er zo snel mogelijk op terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.