Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Epoxy gietvloer

Een harde vloer, geschikt voor bergingen en garages.

Een epoxy gietvloer is de beste vloeroplossing als het gaat om zwaargewicht toepassingen. Een epoxy gietvloer is bikkelhard en zelfs geschikt voor de zwaarste auto’s en machines. Ze zijn vloeistofdicht en makkelijk schoon te houden.

De epoxy gietvloeren van M2 Vloeren zijn de perfecte keuze en onder meer toepasbaar in werkplaatsen, garages en bergingen. Het betreft echter wel een vloertype dat niet geschikt is voor leefruimtes als keukens, woonkamers en badkamers, omdat de vloer bikkelhard en vrij koud is. Epoxy gietvloeren komen daarom vooral goed tot hun recht in jouw berging of garage en niet per se in huis. Vloeren van epoxy kunnen afgewerkt worden in hoogglans, mat met een kleurvlok, antislipcoating of een antistatische coating: er is veel mogelijk!

Voordelen

Stootvast

Slagvast

Stofvrij

Naadloos

Slijtvast

Chemisch belastbaar

Mechanisch belastbaar

In alle kleuren te leveren

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een epoxy gietvloer duurt meestal een aantal dagen.

De vloer wordt aangebracht op een egale, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Er kan bij een epoxy gietvloer gekozen worden voor verschillende afwerkingen. Hoogglans, mat met een kleurvlok, antislip of antistatisch: er is veel mogelijk. Elk project van M2 Vloeren wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een epoxy gietvloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Epoxy is eventueel ook opgewassen tegen allerlei soorten chemicaliën, dus ook daar kan de vloer mee schoongemaakt worden.

Een greep uit ons aanbod

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
PVC vloeren
Microtopping vloer
Epoxy gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
Cemento vloer
Corestone Nature vloer
Raamdecoratie
Bedankt!
 
We hebben jouw aanvraag ontvangen. We komen er zo snel mogelijk op terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.