Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Epoxy gietvloer

Een harde vloer, geschikt voor de industrie.

Een epoxy gietvloer is de beste vloeroplossing als het gaat om industriële toepassingen. Een epoxy gietvloer is bikkelhard en zelfs geschikt voor heftruck verkeer. Hier is een 'normale' gietvloer van polyurethaan (PU) niet geschikt voor.

In de industriële sector is het van belang dat een vloer voldoet aan hoge eisen. Deze hoge eisen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de chemische en mechanische belastbaarheid. Of op de vloeistofdichtheid, vochtbestendigheid en hygiëne. De epoxy gietvloeren van M2 Vloeren zijn de perfecte keuze en onder meer toepasbaar in magazijnen, werkplaatsen, parkeergarages, fabrieken, bouwmarkten en de voedingsindustrie.

Voordelen

Stootvast

Slagvast

Stofvrij

Naadloos

Slijtvast

Chemisch belastbaar

Mechanisch belastbaar

In alle kleuren te leveren

Speciale afwerking op maat

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een epoxy gietvloer duurt meestal een aantal dagen.

Een de vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Er kan bij een epoxy gietvloer gekozen worden voor verschillende afwerkingen. Hoogglans, mat met een kleurvlok, antislip of antistatisch: er is veel mogelijk. Elk project van M2 Vloeren wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een epoxy gietvloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Epoxy is echter ook opgewassen tegen grover geschut als schrobmachines en kan tegen allerlei soorten chemicaliën, dus ook daar kan de vloer mee schoongemaakt worden.

Een greep uit ons aanbod