Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

PVC vloeren

Met een PVC-vloer kun je alle kanten op. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn onderhoudsvriendelijk.

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs en kunnen in verschillende vormen gelegd worden, zoals een visgraat of Hongaarse punt, of als mooie XL-planken of PVC-kliktegels. PVC is makkelijk op maat te snijden en daarom ook geschikt voor afwijkende ruimtes.

PVC wordt vaak gebruikt om natuurlijke producten na te bootsen op een plek waar kunststof praktischer is. Denk aan PVC met houtlook of met de uitstraling van marmer. Praktisch en onderhoudsvriendelijk: PVC-vloeren zijn ideaal! Met name omdat een PVC-vloer perfect kan worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en deze van zichzelf al warm en comfortabel aanvoelt. Perfect bruikbaar voor bijvoorbeeld kantoren of in winkels.

Voordelen

Veel kleuren en variatie in designs

Realistisch design

Een warm en zacht en stil gevoel

Zeer slijtvast

Hygiënisch

Perfect in combinatie met vloerverwarming

Slechts 2,5 mm dik en een onderhoudsvriendelijke toplaag van 0,55 mm

Plaatsing en onderhoud

Een pvc-vloer is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Kiest u voor een vloer van PVC? Dan is er een strakke, vlakke ondergrond nodig. De vloer zullen we dus altijd eerst moeten egaliseren met Egaline. Afhankelijk van de ondergrond zal dit 3 of 5 mm dik zijn. 

Wanneer de vloer is voorzien van Egaline kan er vaak de volgende dag al gestart worden met het leggen van het PVC. De PCV-vloeren worden verlijmd op de ondervloer en de vloer is vervolgens direct beloopbaar. Perfect wanneer je snel moet verhuizen of bijvoorbeeld een winkel of kantoor dat in korte tijd moet worden verbouwd. 

De vloer vraagt weinig onderhoud; eenvoudig reinigen volstaat. Dagelijks stof wissen en eens in de zoveel tijd nat reinigen is voldoende. Dit kan al met enkel water, of met een klein beetje PUR-reiniger hieraan toegevoegd.

PVC vloer laten leggen

Besloten om een PVC-vloer te laten leggen? Laat je door ons adviseren. Wij denken mee over de optimale vloerafwerking voor jouw winkel of kantoor. Een PVC-vloer is een ideale oplossing!

Een greep uit ons aanbod

Palazzo 710
Laurel Oak 51282
Mattina 46894
Country Oak 54991
Palazzo 74
Sierra Oak 58936
Attico 820
Attico 83 hongaarsepunt
Attico 83 hongaarsepunt
Mustang Slate 788
Lugano 46210
Country Oak 54925