Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

PU gietvloer

Een universele gietvloer, geschikt voor winkels en kantoren.

Een gietvloer van PU is een alom bekende gietvloersoort die veel verschillende toepassingen kent. Voor zware industrie is dit type gietvloer niet geschikt, maar in winkels en kantoren kan deze vloer een goede keuze zijn.

PU gietvloeren zijn er in allerlei kleuren en met verschillende afwerkingen. Zo kun je altijd kiezen voor een stijl die past bij jouw bedrijfsruimte. Deze vloeren zijn ‘zachter’ dan bijvoorbeeld gietvloeren van epoxy, wat de vloer geschikter maakt voor ruimtes waar mensen veel op leven of werken.

Voordelen

Geen zichtbare randen of naden

In alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar

UV-bestendig

Vloeistofdicht

Slijtvast

Onderhoudsvriendelijk

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een PU gietvloer duurt meestal een aantaldagen.

Een de vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvasteondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nogvoorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we metleggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen bouwen we de vloer op. De afwerking wordtmet de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elkproject van M2 Vloeren wordt gerealiseerd door een team van vakmensen met ééndoel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een PU gietvloer is eenvoudig: regelmatigstofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende.

Een greep uit ons aanbod