Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Linoleum

Een linoleum vloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Het is een duurzame én hygiënische vloer die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is.

Een linoleum vloer is een duurzame én hygiënische vloer die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Linoleum bestaat uit natuurlijke grondstoffen. De vloer is uitermate geschikt voor sociale ruimtes. Daarom wordt linoleum vaak gebruikt in scholen, ziekenhuizen, kantines en kantoren.

Linoleum is populair vanwege de gladde, warme en vlakke vloerafwerking en het duurzame, hygiënische karakter. Bovendien kunnen er verschillende kleurvakken worden gemaakt en teksten of logo’s worden toegevoegd.

Voordelen van linoleum vloeren

Duurzaam

Gemaakt van natuurlijke grondstoffen

Zonder weekmakers

Hygiënisch

Veel kleuren en dessins

Brandveilig

Eenvoudig te onderhouden

In stroken of tegels

Plaatsing en onderhoud

Linoleum bestaat volledig uit natuurlijke grondstoffen, zoals hars, kurk, jute, kalksteen en lijnzaadolie. Ook de kleurstoffen zijn natuurlijk. De energie die vrijkomt bij het productieproces wordt hergebruikt. Kortom: een linoleumvloer heeft een lage milieubelasting en is bovendien volledig afbreekbaar.

 

Het onderhoud is eenvoudig; je brengt slechts een keer per jaar een waslaag aan. Afhankelijk van de dikte en het gebruik heeft linoleum een levensduur van minimaal 10 jaar. Het mooiste resultaat bereiken wij met een vlakke ondergrond; egaliseren is dan ook vaak een vereiste.

Een greep uit ons aanbod