Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Raamdecoratie

De voordelen van binnenzonwering

Met een goed uitgedacht zonneplan zorgt M2 ervoor dat de zonwering naadloos in jouw pand past en net die extra touch geeft waar je naar op zoek bent voor jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit een breed assortiment in vorm, kleur en functie. Kies je bijvoorbeeld voor lamellen, gordijnen, rolgordijnen, shutters of toch voor screens? Ook elektrische zonwering is een optie. Wij hebben de producten én de ervaring in huis om jouw bedrijf te helpen.

Goede binnenzonwering kan veel toevoegen aan de isolatie van jouw bedrijfspand of kantoor. Het houdt de zon tegen en daarmee de warmte buiten. Maar binnenzonwering hoeft natuurlijk niet alleen maar functioneel te zijn! De juiste zonwering kan veel sfeer toevoegen aan het interieur van jouw pand, waardoor de ruimtes er gelijk een stuk sfeervoller uitzien.

Elektrische binnenzonwering

Elektrische binnenzonwering wordt steeds populairder. Het gebruik van elektrische zonwering heeft vele voordelen. Digitaal aanstuurbare binnenzonwering zorgt er niet alleen voor dat de zonwering heel eenvoudig te bedienen is, maar biedt ook kansen tot automatisering. Zo kun je de zonwering bijvoorbeeld instellen dat de zonwering bij een bepaalde hoeveelheid zonlicht of op een bepaald tijdstip automatisch open of juist dicht gaat. Elektrische zonwering zorgt voor een gevoel van luxe en gemak voor zowel jouw klanten als jouw medewerkers.

Binnenzonwering versus buitenzonwering

Naast binnenzonwering kun je ook kiezen voor buitenzonwering zoals zonneschermen of schaduwdoeken. Deze vormen van zonwering vragen echter vaak om een grotere investering en er is niet altijd plaats voor dergelijke oplossingen. Bovendien is buitenzonwering vaak beeldbepalend voor de gevel van het pand. Daarom werken wij graag met zonwering binnenshuis.

Het grote voordeel van binnenzonwering is dat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Met markiezen of een zonnescherm buiten is het vaak niet mogelijk om de ruimte geheel te verduisteren of om het zonlicht over het gehele raamoppervlak slechts gedeeltelijk tegen te houden.

Verder biedt binnenzonwering meer privacy: het voorkomt dat voorbijgangers zomaar je kantoren in kunnen kijken.

Wij helpen je graag!

Heb jij een raampartij die voorzien moet worden van binnenzonwering? M2 helpt je graag. Welk type raambekleding je ook wenst, wij kunnen het leveren. Wij hebben de kennis in huis om je te voorzien van kundig advies en realiseren de uitvoering tot in de puntjes.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Bel ons op 033 450 5030, keuze 2.