Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Over ons

Vakmanschap is ons met de paplepel ingegoten. We stropen onze mouwen op en gaan met een team vakidioten de vloer op. Je past bij ons of helemaal niet. Het moet klikken, want zo zijn we op ons best. We blijven ontdekken en verbeteren, elke dag opnieuw. Unieke technieken, efficiënter werken, en nóg beter worden dan we al zijn. We voelen ons verbonden en hebben plezier in wat we doen en we gaan pas naar huis als het écht goed is. Het leven is ontdekken, uitproberen, het goede meenemen en verdergaan. Dat doen wij bij M2 Vloeren al vier generaties lang, zodat we onze klanten de beste kwaliteit en de nieuwste trends kunnen bieden.

Onze vakmensen intern opgeleid

De vloerenmarkt is continu in beweging. Bij M2 zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van dit soort ontwikkelingen. Als er nieuwe vloertypes in opkomst zijn, zorgen wij altijd dat onze mensen getraind worden. Soms gaan zij daarvoor op cursusdag, andere keren komt de leverancier van de vloer uitleg geven hoe zijn product het best behandeld kan worden. Zo blijven onze vloerenspecialisten altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en maken ze zich meester in wat voor vloertype jij ook wilt voor jouw bedrijf.  Ook nieuwe collega’s worden gedegen opgeleid. Onze ervaren collega’s dragen al hun kennis en kunde over op de volgende generatie. Ze leren hen alle fijne kneepjes van het vak om ervoor te zorgen dat de diensten van M2 altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Daardoor weet jij als klant dat het niet uitmaakt wie er van M2 over de vloer komt: met de kwaliteit van het werk zit het altijd goed.

Wij bij M2 Vloeren Zakelijk zijn...

Eigenzinnig

In onze eigen stijl en op onze eigen manier inspireren wij onze klant. Met passie en creativiteit streven we ernaar om unieke vloeroplossingen te bieden die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van onze klanten.

Toegewijd

Wij zijn trots op ons vakmanschap. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en onze goede naam. Met gedegen kennis en jarenlange ervaring streven we naar perfectie in elk project dat we uitvoeren.

Smaakvol

Ons charisma, stijl en karakter komt terug in onze productrange. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse trends, wij bieden een gevarieerde selectie van vloerstijlen die perfect aansluiten bij de individuele smaak en voorkeuren.

Ons team

No items found.

Meer dan 90 jaar ervaring in het vak

De geschiedenis van M2 Vloeren begint in 1927 met de overgrootvader van Peter-Jan van Lunteren. Toen nog onder de naam van Lunteren en gericht op kleding, schilderwerk en gordijnen. Via vader Jan Willem is het bedrijf inmiddels overgenomen door zijn zoon Peter-Jan van Lunteren. Sinds 1 april 2019 is het bedrijf gesplitst in twee aparte BV's en leidt zwager Jan van Dalen de particuliere tak binnen M2 Vloeren in Hoogland.
Kenmerkend voor de familie is een nuchtere, ontdekkende geest. Waarom in het verleden blijven hangen als het beter kan? Zo wordt er al vier generaties lang gezocht naar nieuwe en betere producten, materialen en technieken. We blijven ontdekken en verbeteren, elke dag opnieuw.