Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Egaliseren

Al tientallen jaren egaliseren wij vloeren door heel Nederland. Klein en groot. Met onze pomptruck kunnen we tot wel 3.000 m2 egaliseren op één dag. Een unicum waar we trots op zijn. We beschikken over de nieuwste producten en technieken waardoor we vrijwel met iedere ondervloer kunnen werken: wij kunnen elk oppervlak egaliseren.

Wij egaliseren iedere ondervloer: van hout, zandcement en beton tot gips en tegels. Moet de vloer waterpas zijn? Geen probleem. Ook voorbehandelingen als (diamant)schuren, stralen, frezen en het verwijderen van oude vloerbedekking voeren we voor je uit.

Een vloer egaliseren is maatwerk. Daarom doorlopen we altijd de volgende stappen voordat we aan de slag gaan:

1. Advies: Een adviseur komt op locatie langs om de ondervloer te beoordelen en de opdracht met je door te spreken.

2. Informatie inwinnen: We horen graag welke vloerbedekking er is uitgekozen en hoe de vloer straks wordt gebruikt. Voor linoleum of een houten vloer is namelijk een andere voorbehandeling nodig dan voor een rubber vloer of pvc vloer. Ook de belasting van de vloer is belangrijk. Is het een keukenvloer? Rijden er wagens of rolstoelen overheen?

3. Offerte: Op basis van deze informatie maken wij een offerte.

4. Akkoord? Na akkoord plannen we een afspraak in om op korte termijn de vloer te egaliseren. Binnen 24 uur kan de vloer alweer betreden worden.

Kleinere ruimtes egaliseren we met de hand. Grote oppervlaktes krijgen wij snel en perfect egaal dankzij onze pomptruck. Met een capaciteit van 20.000 kilo materiaal aan boord kunnen wij per dag tot maar liefst 3.000 m2 verpompen. We hebben een eigen stroom- en watervoorziening en zijn dus helemaal zelfvoorzienend. Zo egaliseren we de vloer het handig en snel!

Het egaliseren van ondervloeren is onze specialiteit. Lees meer over onze Strak en Vlak-formule op deze pagina!