Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Vloerafwerking

Vloeren van verschillende materialen strak leggen en netjes afwerken? Daarvoor ben je bij M2 aan het juiste adres. We zien de laatste jaren een duidelijke verschuiving van ''er moet snel een vloer in'' naar ''welke vloer past het best bij mijn bedrijf'' en wij adviseren je daar graag in. Vrijwel ieder denkbaar type vloer kunnen wij leveren. Of het nu gaat om het leggen van een tegelvloer, houten vloer, gietvloer of een ander type, wij weten hoe de vloer het beste gelegd kan worden.

Een nieuwe vloer leggen is vaak maatwerk. Voordat het zover is doorlopen we een aantal stappen:

1. Wensen en advies: Een adviseur komt op locatie langs om het oppervlak te bekijken en de wensen door te spreken. Wat voor materiaal past bij de functie van de vloer? Wat voor kleurstelling is het meest geschikt? Ook beoordeelt de adviseur de ondervloer, zodat in kaart kan worden gebracht wat voor voorwerk er nog nodig is. Voor linoleum of een houten vloer is immers een andere voorbehandeling nodig dan voor een rubber vloer of pvc vloer.

2. Offerte: Op basis van alle informatie maken wij een offerte.

3. Akkoord? Na akkoord plannen we een afspraak in om op korte termijn de nieuwe vloer te realiseren. Kort na het leggen kan de nieuwe vloer betreden worden.

Wij werken uitsluitend met onze eigen vakmensen. Zij gaan het hele proces snel en netjes te werk, met duurzame machines. Vloeren die door ons gelegd worden zijn daardoor na oplevering stofvrij en vrij van overig afval. Dat voeren wij namelijk gelijk na de klus zelf af. De vloer is na oplevering dus gelijk klaar voor gebruik zodat jouw bedrijf direct door kan met de zaken zoals altijd.

Het strak afwerken van vloeren is onze specialiteit. Lees meer over onze Strak en Vlak-formule op deze pagina!