Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Raamdecoratie

De juiste binnenzonwering voegt veel sfeer en comfort toe aan jouw bedrijfspand.

Met een goed uitgedacht zonneplan zorgt M2 ervoor dat de zonwering naadloos in jouw pand past en net die extra touch geeft waar je naar op zoek bent voor jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit een breed assortiment in vorm, kleur en functie.

Goede binnenzonwering kan veel toevoegen aan de isolatie van jouw bedrijfspand of kantoor. Het houdt de zon tegen en daarmee de warmte buiten. Maar binnenzonwering hoeft natuurlijk niet alleen maar functioneel te zijn! De juiste zonwering kan veel sfeer toevoegen aan het interieur van jouw pand, waardoor de ruimtes er gelijk een stuk sfeervoller uitzien.

Voordelen

Dient als isolatie

Regelbare lichtinval

Privacy

Sfeer

Veel variatie mogelijk

Onderhoudsvriendelijk ten opzichte van buitenzonwering

Plaatsing en onderhoud

Heb jij een raampartij die voorzien moet worden van binnenzonwering? M2 helpt je graag. Welk type raambekleding je ook wenst, wij kunnen het leveren. Wij hebben de kennis in huis om je te voorzien van kundig advies en realiseren de uitvoering tot in de puntjes.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Bel ons op 033450 5030, keuze 2.

Een greep uit ons aanbod