Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Thursday
4
April
2020

Grijze gietvloer vs. grijze gietvloer: welke afwerking kies je?

We zien vaak dat er een grijze gietvloer worden gekozen. Maar waarom wordt nou eigenlijk grijs het meest gekozen?

Een grijze gietvloer is eigenlijk altijd een goede basis voor je interieur. De kracht van grijs zit ‘m in het feit dat dit een rustige en stijlvolle basiskleur is, waarbij subtiele of juist opvallende kleuraccenten beter tot hun recht komen.

Grijze betonlook gietvloer

Ook in de verschillende soorten gietvloeren kun je natuurlijk kiezen voor grijstinten. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook gietvloer. De kleur grijs doet al direct denken aan de natuurlijke tint van beton. Door de verschillende kleurnuances in een betonlook gietvloer zal je vloer meer aandacht vragen, maar zullen je leefsporen minder zichtbaar zijn.

Maar met alleen de keuze voor een grijze betonlook gietvloer ben je er nog niet. Want dan moet je nog kiezen tussen allerlei verschillende soorten afwerkingen. We zetten ze voor je op een rijtje!

grijs gietvloer

De verschillende vloeren naast elkaar

De M2 PU Gietvloer betonlook geeft een strak geheel aan je interieur. Met deze gietvloer geef je je interieur een strakke en eigentijdse uitstraling.

Ga je voor de M2 Architop, dan haal je een echte rauwe betonvloer in huis, wat je interieur een stoere en industriële uitstraling geeft. Wil je een extra natuurlijke sfeer; voeg dan hout toe!

gietvloer hout
gietvloer met stenen in keuken

M2 Conplanato

Voor liefhebbers van een industriële look is er ook de M2 Conplanato. Dit is een minerale gietvloer die zich kenmerkt door zijn gebruikte uiterlijk. Dit is een vloer die met jouw leefsporen meeleeft!

gietvloer met bank

Met de M2 Microtopping ga je voor een innovatief nieuwe product. Dit type product kent twee verschillende uitstralingen: een ruwe vloer met minder contrast of een gladde vloer met meer levendigheid. Een rustige maar een tikkeltje aanwezige gietvloer!

Als laatste is er de M2 Cemento. Dit is een gietvloer met een ruw en natuurlijk karakter die in verschillende structuren en texturen opgeleverd kan worden. Een prachtige gietvloer die je interieur een luxe en karaktervolle uitstraling geeft!

gietvloer betonlook bovenaanzicht

Wil jij een grijze (betonlook) gietvloer maar twijfel je nog over de afwerking? Kom dan langs in onze showroom in Hoogland, vlakbij Amersfoort. Zo kun je alle afwerkingen goed met elkaar vergelijken. Een vloer uitkiezen vraagt immers om kijken, voelen en vergelijken. We denken graag met je mee!