Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Tuesday
9
September
2017

Spannend en stoer met denim, leer en gietvloer!

Trends komen en gaan, de een blijft wat langer hangen dan de ander. Zo hebben we het met de witgeverfde meubels inmiddels wel gehad en is ook steigerhout eigenlijk wel passé.

De trend van dit moment? Wij merken dat er veel vraag is naar materialen die puur, eerlijk, ongepolijst, hergebruikt en/of vintage zijn. Verder zijn pasteltinten ook nog steeds populair in Nederlandse interieurs.

Onmiskenbaar en altijd trendy is de industriële, stoere stijl.

Interieur trends M2 Vloeren

Mix & Match

'Mix en Match', een kreet die steeds maar weer om je oren vliegt. Maar het is hier wel van toepassing! De industriële, stoere stijl is namelijk goed te combineren met zowel verfijnde als grove materialen. Denk hierbij aan denim, leer, wol, staal, beton en allerlei soorten gietvloeren.

Bedrijven spelen tegenwoordig goed in op trends en ontwikkelingen, waardoor het voor de consument steeds makkelijker wordt om aan de juiste materialen en meubels te komen. Zo heeft Desso inmiddels een tapijtserie met behalve vintage ook een denim-look in verschillende tinten, wassingen en bewerkingen. De garen voor die serie zijn gerecycled van vissersnetten, dus ook aan het milieu wordt gedacht!

Interieur M2 Vloeren

Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijkheid is een van die trends waar steeds meer leveranciers op inspringen en goed gebruik van maken.

Bij M2 vloeren leveren we bijvoorbeeld ook PVC vloeren in een steen- of betonlook van onder meer Moduleo. Een bedrijf dat ook zeer milieubewust met materialen en energie omgaat. Modeluo recyclet hun afval en heeft enorme windmolens om aan hun energiebehoefte grotendeels op een groene manier te voldoen.

Als je op zoek bent naar een milieubewuste vloer en een stoere, strakke look zit je met marmoleum ook altijd goed.

En met de nieuwste collectie Slate van Forbo wordt er voorgoed afgerekend met dat oubollige imago van marmoleum (linoleum; andere naam, hetzelfde materiaal)!

Interieurtrends M2 Vloeren

Individualiteit

Het lijkt wel of mensen tegenwoordig meer durven en creatiever worden als het gaat om hun interieur. Mooi zo, natuurlijk! Men koopt niet meer het standaard plaatje uit een winkel met een dressoir, salon- en eettafel uit dezelfde collectie, in formica of een ander onnatuurlijk materiaal. Individualiteit is waar het om gaat.

Je persoonlijkheid verwerken in je interieur.  

Hoe te beginnen? Daar kun je hulp bij krijgen!

Ik heb het geluk dat ik bij M2 Vloeren dagelijks met materialen zoals in dit artikel mag werken. Bovendien vind ik niks leuker dan klanten door het traject heen te helpen en naar boven te halen wat ze eigenlijk van binnen al weten; hun persoonlijke smaak en gewenste sfeer.

Wil jij een van de bovenstaande producten in het echt zien en aanraken? Of wil je advies over bepaalde interieurkeuzes? Kom gerust een keer langs!