Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Thursday
5
May
2020

Altijd een goede binnenkomer met deze 4 trapbekledingen

De eerste indruk van je huis begint natuurlijk bij de trap en de hal. Je kunt natuurlijk voor veilig gaan, maar hoe leuk is het als je trap stijlvol of als echte eyecatcher uit het oog springt?! Daarom zetten we in dit blog 4 opvallende trapbekledingen op een rijtje.

1. PVC

Een veilige maar absoluut goede keuze is natuurlijk PVC. Dit is een keuze die momenteel op nummer 1 staat. Vaak kiest men ervoor om dezelfde PVC van de vloer ook op de trap te laten bekleden. PVC is een hartstikke sterk product wat veel aankan. Dit is een belangrijke voorwaarde voor trapbekleding. Want zeg nou zelf... wie rent er nou niet dagelijks de trap op en af, wanneer je weer wat vergeten bent?

Een trap met PVC kun je ook super mooi combineren met een gietvloer. Juist omdat er gebruik wordt gemaakt van twee verschillende materialen steekt dit mooi van elkaar af. Je krijgt hierdoor contrast en een spannender beeld!

pvc trapbekleding

2. Tapijt

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor tapijt. Voor de een is het oubollig, voor de ander is het juist ideaal. Met een goed ondertapijt zorg je niet alleen voor extra demping maar zorg je ook voor een extra lange levensduur. Tapijt heb je in verschillende designs, hierin kun je kiezen voor een hoog- of laagpolig tapijt, een tapijt met print of juist een opvallende kleur!

tapijt trap

3. Leer

Wil je juist een extra stoere touch aan je trap geven? Dan kun je kiezen voor leer! Want hoe tof is dat. Leer heeft als karakter dat het gaat leven waarbij je je looproutes nog meer gaat zien. Hoe meer leef sporen je in het leer ziet, hoe mooier het wordt!

leer trapbekleding

4. Een ‘gietvloer’ trapbekleding

Een ‘gietvloer’ op de trap? Dat kunnen wij met de M2 Cemento! Doordat de M2 Cemento gietvloer een elastische stuc mortel is, kunnen wij dit ook op trappen aanbrengen. Een eigentijdse en karaktervolle trap met een luxe uitstraling. Geschikt voor een ieder die wat meer durft!

cemento trap

Kijken en vergelijken

Ben je er nog niet uit? Of wil je de materialen eerst eens in het echt zien voordat je een keuze maakt? Kom dan langs in onze showroom in Hoogland, nabij Amersfoort. Onder het genot van een lekker kopje koffie of een wijntje vertellen wij je alles over de materialen, plaatsingen en nog veel meer. Welkom!