Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

De showroom

Ontdek de vloer die bij jou past! Onze showroom is dé plek voor inspiratie. We kennen de trends, hebben een ruim assortiment en een team dat jou voorziet van het beste advies. Bij ons draait het om persoonlijkheid en jouw wensen: The floor is yours!

Laat je inspireren in onze showroom

Uiteraard kun je altijd binnen komen lopen en zelf rond kijken. Wil je zeker weten dat we voldoende tijd hebben om je verder te helpen? Dan is een afspraak maken fijn. Bel ons op 033-450 50 30 of laat je gegevens achter via ons contactformulier op deze pagina en dan nemen we contact met je op.

Uitdaging bij inspiratie, daar ligt ons hart bij M2 Vloeren. Wij creëren woonwensen.

Wat kan je verwachten in onze showroom?

Bij M2 hebben we een heel breed assortiment. We hebben veel verschillende typen gietvloeren, pvc-vloeren, tapijt en hele mooie vloerkleden in huis. Van al deze vloeren vind je voorbeelden in onze showroom. Maar ook voor gordijnen en binnenzonwering ben je bij ons op de juiste plek. Kom naar de showroom en laat je inspireren!

Eerlijk advies

Heb je iets gezien wat je aanspreekt? Twijfel je nog tussen een aantal kleuren of materialen? Kom dan gerust langs. Onze vakmensen denken graag met je mee. Soms blijkt iets anders dan je oorspronkelijke idee net wat beter aan te sluiten bij jouw situatie en wensen. Bij ons kun je binnen komen zonder specifieke ideeën. Het is onze uitdaging je echt te verrassen en te inspireren. Dat doen we op een persoonlijke en ongedwongen manier. Wil je echt advies op maat? Dan is ons professionele interieuradvies misschien wel wat voor jou.

Vakmanschap

Vakmanschap en afspraak is afspraak, dat is hoe wij werken bij M2 Vloeren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. We denken pro-actief mee. Van advisering en inspiratie tot montage en de oplevering; wij zijn er. En dat is precies hoe wij het verschil maken voor onze klant.

Producten

Door jarenlange ervaring, vakkennis en doordat we altijd op de hoogte zijn van de trends, hebben we een assortiment waarmee we iedere woondroom kunnen laten uitkomen.

Openingstijden

Dinsdag
10.00 - 17.00
Woensdag
10.00 - 17.00
Donderdag
10.00 - 17.00
Vrijdag
10.00 - 17.00
Zaterdag
10.00 - 16.00