Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Onze werkwijze

M2 inspireert

Wil jij een nieuwe vloer? Of wil je gebruik maken van één van onze andere diensten? Leuk! We vertellen je graag meer over hoe het een en ander dan in zijn werk gaat. Zo weet jij wat je kan verwachten van de weg naar jouw droomvloer toe.

1. Adviseren & inspireren

Het traject van een nieuwe vloer of andere interieurwijziging begint bij ons altijd met het aanleggen van een goede basis. Wij adviseren jou op basis van jouw persoonlijke situatie en geven je talloze voorbeelden van interieurs. Zo kun jij inspiratie opdoen en zien wat er allemaal mogelijk is!

2. Leveren

Heb je een keuze gemaakt? Top! Dan gaan we over tot actie. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen geleverd worden tegen de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd.

3. Monteren

Als alle materialen binnen zijn komt het leukste deel: jouw droominterieur wordt werkelijkheid! Wij zorgen ervoor dat je nieuwe vloer of andere interieurwijziging precies zo wordt doorgevoerd als hoe we dat bedacht hebben. De montage verloopt altijd soepel en in duidelijk overleg met jou. Zo kun jij na de montage volledig ontzorgt genieten van je nieuwe interieur!

4. Genieten

Nadat alles perfect is gemonteerd en jouw droominterieur werkelijkheid is geworden, is het tijd om te genieten. Laat je zorgen achterwege en omarm het comfort en de schoonheid van je nieuwe vloer of interieur. M2 Vloeren, waar genieten de laatste stap is naar jouw perfecte woongeluk. The floor is yours.