Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Interieuradvies

Inspirerende interieuradviezen voor jouw huis

Een nieuwe vloer kan een stijlbepalend onderdeel van je huis zijn. Vind je het lastig om te bepalen wat je met de rest van je interieur aan moet? Geen nood! Bij M2 zijn we namelijk ook thuis in verrassende en inspirerende interieuradviezen. We gaan graag met je op ontdekkingsreis om jouw droomwoning samen te stellen!

In onze blogs, op onze inspiratiepagina en op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn heb je vast al kunnen zien hoe enthousiast we zijn over mooie interieurs. Een fijn thuis is een fundamentele pijler van je dagelijkse leven! Daarom kun je bij M2 Vloeren terecht voor een compleet interieuradvies. We denken graag met je mee; van de juiste vloer tot een compleet huis dat bij je past. We kunnen hierin net zo uitgebreid te werk gaan als jij wil. Laten we in gesprek gaan: the floor is yours!

Interieuradvies als basis of als aanvulling van jouw droomhuis.

M2 heeft ervaren interieurontwerpers in huis die je kunnen adviseren en begeleiden met een eenmalig advies of een groter totaalplan. Zo weet je zeker dat je nieuwe vloer straks ook bij de rest van je interieur past. We luisteren goed naar jouw ideeën en vullen die aan met onze vakkennis. We denken mee vanaf de plattegrond als je nog moet verbouwen óf vullen je bestaande interieur aan met alles wat je maar kunt bedenken.

Wil je na dit advies dat we je nog verder helpen bij je inrichting? Dan nemen we je graag mee naar onze vriend en collega Jeroen van Spektakel Wonen in Amersfoort. Op nog geen 5 minuten rijden van onze showroom heeft hij een onderscheidende woonwinkel met een mix van zowel oude en nieuwe meubels en accessoires.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn twee mogelijkheden voor interieuradvies: een afspraak bij ons in de showroom of een quick-scan bij jou thuis.

1. Afspraak in de showroom

De eerste optie is dat je een afspraak maakt in onze showroom nabij Amersfoort voor een professioneel, uitgebreid interieuradvies met een van onze interieurontwerpers. De afspraak in de showroom duurt ongeveer 3 uur. In die tijd nemen we samen jullie ideeën door en zijn jullie in de lead over wat jullie willen bespreken of waar jullie hulp bij nodig hebben. Zo kunnen we bijvoorbeeld meedenken in een kleuradvies voor in huis, met daarbij de vloer als basis, maar kunnen we ook sparren over een goed interieurplan en de indeling hiervan.

Tip: neem een plattegrond, wat foto's en inspiratiebeelden mee zodat wij kunnen zien waar we het over hebben!

Een voordeel van afspreken in de showroom is dat we je natuurlijk ter plekke kunnen laten zien hoe de materialen die wij gebruiken in interieurs eruitzien en welke producten qua kleur en materiaal mooi matchen. Je kunt alles naast elkaar zien en vergelijken, waardoor je direct een beeld en gevoel hebt bij de aangereikte ideeën.

We hebben natuurlijk een gigantisch groot assortiment vloeren, maar in onze showroom vind je nog veel meer interieuraankleding. Denk aan gordijnstoffen, raambekleding en zelfs behangsoorten die onderling prachtig op elkaar afgestemd kunnen worden. Eén ding is zeker: je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Na de afspraak krijgen jullie een uitgewerkt moodboard en een uitgewerkte plattegrond met hierin de besproken kleuren en materialen.

2. Quick-scan bij jou thuis

De andere optie is dat we bij jou thuis langskomen voor een quick-scan. Onze interieurontwerper komt dan een kijkje nemen in je woning en kan je ter plekke adviseren over alle woonvragen die je hebt. Denk bijvoorbeeld aan de indeling in de ruimtes, de kleuren, de verlichting, maatwerkoplossingen en meubels.

De quick-scan duurt ongeveer 1,5 uur. We nemen voldoende tijd om alle ruimtes goed te kunnen bekijken en al jouw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we jou van een zo goed mogelijk advies voorzien. Om de plannen echt tot leven te laten komen, maken we (vaak) nog een vervolgafspraak in onze showroom. Dan kun je alle producten, materialen en stoffen in het echt zien en voelen, zodat je een nog completer beeld krijgt van het interieurontwerp.

Investering voor jouw droomwoning

De kosten voor het M2 interieuradvies zijn € 995,-. Dit is inclusief btw. en exclusief reiskosten. Plaats je later een bestelling boven € 5.995,-? Dan krijg je van ons een bedrag van € 500,- terug!

Wil jij ook wonen in het huis van je dromen? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend ons interieuradvies aan.

Aanvragen »

Mocht je na dit eerste contact meer willen dan kan dat uiteraard ook. Afhankelijk van je wensen wordt er een duidelijke offerte gemaakt waarin we zeggen wat we voor je gaan doen tegen welke prijs.