Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

M2 Micro-Quartz

Naadloos! Sterker dan kunststof, warmer dan beton!

Makkelijk in onderhoud en een ongeëvenaarde uitstraling! Pure ambacht, uniek en al 100% vloeistofdicht voor hij wordt afgelakt! Prachtig gewolkte matte uitstraling.

Vloeren worden vaak zwaar belast. Daarbij wil je zo min mogelijk onderhoud. Vooral in representatieve ruimten geen krassen, scheuren en naden, daarom wordt M2 Micro-Quartz niet gegoten maar met de hand aangebracht. Dat vraagt vakmanschap. Het heeft een ‘beton-look’ met een warme en ambachtelijke uitstraling. Ideaal en onderhoudsvriendelijk voor elke ruimte. Woonkamers, winkels, kantoren en openbare gebouwen, maar ook hotels. Eenmaal aangebracht is de M2 Micro-Quartz sterker dan kunststof en andere vloerafwerkingen. Warme kleuren, eigentijds design, alles is mogelijk. En nog voor het aflakken al 100% vloeistofdicht.

Voordelen

Opgewassen tegen industriële functies

Krast nauwelijks

Minimale dikte

Altijd een unieke gewolkte uitstraling

100% vloeistofdicht

Uitermate geschikt voor de vloerverwarming


Installatie

Het aanbrengen van een M2 Micro-Quartz vloer duurt minimaal 10 werkdagen.

Een Micro-Quartz vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een Micro-Quartz vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Hoewel de vloer 100% vloeistofdicht is, kunnen vlekken het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

Een greep uit ons assortiment

M2 Cemento nr. 1
M2 Cemento nr. 2
M2 Cemento nr. 7
M2 Cemento nr. 12
M2 Cemento nr. 14
M2 Cemento nr. 17
M2 Cemento nr. 18
M2 Cemento nr. 19
M2 Cemento nr. 20
M2 Cemento nr. 22
M2 Cemento nr. 25
M2 Cemento nr. 26

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
Pvc-vloeren
Corestone Nature vloer
PU gravel gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
M2 Micro-Quartz
Raamdecoratie
Schoonloopmatten
Bedankt voor je offerte aanvraag!

Omdat onze offertes op maat worden gemaakt, kan het bij ons wat langer duren. We streven ernaar om binnen 24 uur (op werkdagen) je offerte uit te werken. Houd hierbij ook eventueel je spambox in de gaten.
Oops! Something went wrong while submitting the form.