Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Raamdecoratie

De voordelen van binnenzonwering

De juiste zonwering kan veel sfeer toevoegen aan jouw woning, waardoor de ruimte er gelijk een stuk gezelliger uitziet. Daarnaast kan goede binnenzonwering veel toevoegen aan de isolatie van je woning. Het houdt de zon tegen en daarmee de warmte buiten.

Met een goed uitgedacht interieurplan zorgt M2 ervoor dat de zonwering perfect in jouw interieur past en net die extra touch geeft waar je naar op zoek bent. Je kunt kiezen uit een breed assortiment in vorm, kleur en functie. Kies je bijvoorbeeld voor lamellen, gordijnen of toch rolgordijnen? Ook elektrische zonwering is een optie. Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

Elektrische binnenzonwering

Elektrische binnenzonwering wordt steeds populairder. Het gebruik van elektrische zonwering heeft vele voordelen. Digitaal aanstuurbare binnenzonwering zorgt er niet alleen voor dat de zonwering heel eenvoudig te bedienen is, maar biedt ook kansen tot automatisering. Zo kun je de zonwering bijvoorbeeld aansluiten op een smart home-systeem, of instellen dat de zonwering bij een bepaalde hoeveelheid zonlicht of op een bepaald tijdstip automatisch open of juist dicht gaat. Elektrische zonwering zorgt op die manier voor een gevoel van luxe en gemak.

Binnenzonwering versus buitenzonwering

Naast binnenzonwering kun je ook kiezen voor buiten zonwering, zoals een veranda of een zonnescherm. Deze vormen van zonwering vragen echter vaak om een grotere investering en er is niet altijd plaats voor dergelijke oplossingen. Bovendien is buitenzonwering vaak beeld bepalend voor de gevel van het pand. Daarom werken wij graag met zonwering binnenshuis. 

Het grote voordeel van binnenzonwering is dat je zelfde lichtinval kunt bepalen. Met markiezen of een zonnescherm buiten is het vaak niet mogelijk om de ruimte geheel te verduisteren of om het zonlicht over het gehele raamoppervlak slechts gedeeltelijk tegen te houden.

Verder biedt binnenzonwering meer privacy: het voor komt dat voorbijgangers bij je woning in kunnen kijken. 

Wij helpen je graag!

In onze showroom kun je volop inspiratie opdoen voor jouw ideale binnenzonwering. Wij helpen je graag bij het uitzoeken daarvan en adviseren je of kleuren en materialen. Wil je overgaan tot aankoop? Dan koppelen we jou aan onze binnenzonweringsexpert. Zij zorgen dat de zonwering zoals wij hem samen voor ogen zien tot leven wordt gewekt. Dus ben jij op zoek naar nieuwe raambekleding? Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!