Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

PU gravel gietvloer

De M2 PU gravel is leverbaar in twaalf kleuren. Samen met het gerecycled, biologisch materiaal ontstaat er een prachtige natuurlijke uitstraling.

De M2 PU Gravel is DE gietvloer met de populaire cement gebonden looks maar met het gemak en comfort van onze PU gietvloer. Een PU gietvloer met een natuurlijk karakter door het toevoegen van fossiele grondstoffen.

De M2 PU gravel is een 2-componenten, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met hoge mate van UV-stabiliteit en heeft een natuurlijke, minerale uitstraling door gerecycled, biologisch materiaal. De PU M2 gravel is met name geschikt als afwerking van vloeren met lichte tot middelzware belasting en dus de vloer voor in jou woning! De M2 PU gravel is leverbaar in twaalf kleuren. Bij het aanbrengen van de gietvloer worden twee kleuren gemengd, waardoor de betonlook van de gravel ontstaat. Samen met het biologische materiaal zorgt dit voor een prachtige kleurschakering en natuurlijke look.

Voordelen

Met duurzaam materiaal

Goede slijt- en krasvastheid

Oplosmiddelvrij en zeer emissiearm

Naadloos

Vloeistofdicht

UV-stabiel

Toepasbaar met vloerverwarming

Verhoogd loopcomfort


Installatie

Het leggen van een M2 PU gravel gietvloer duurt een aantal dagen.

De vloer wordt aangebracht op een egale, vormvaste en droge ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen bouwen we de vloer op. Primer, Schraplaag, PU Gravel, en een transparante top coat. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elk project van M2 Vloeren wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een PU gietvloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende.

Een greep uit ons assortiment

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
Pvc-vloeren
Corestone Nature vloer
PU gravel gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
M2 Micro-Quartz
Raamdecoratie
Schoonloopmatten
Bedankt voor je offerte aanvraag!

Omdat onze offertes op maat worden gemaakt, kan het bij ons wat langer duren. We streven ernaar om binnen 24 uur (op werkdagen) je offerte uit te werken. Houd hierbij ook eventueel je spambox in de gaten.
Oops! Something went wrong while submitting the form.