Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Corestone Nature vloer

Een robuuste, zandachtige gietvloer die zowel effen als gewolkt gelegd kan worden.

Corestone nature-vloeren lenen zich perfect voor vrijwel ieder interieur. Dit type gietvloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren: van lichte natureltinten tot donkere zandkleuren. De vloer kan zowel effen als gewolkt gelegd worden.

Corestone nature bestaat uit een mix van epoxy en kwartszand. Normaal gesproken heeft epoxy een glanzende afwerking en een bepaalde kleur van zichzelf, maar door de toevoeging van het kwartszand kun je allerlei soorten kleuren mengen en een meer mat en ruwer eindresultaat bereiken. Anders dan bij sommige meer synthetische gietvloeren voel je bij corestone nature-vloeren dus de zandkorrel. Net als alle andere gietvloeren is corestone nature naadloos. De vloeren worden door M2 altijd met de hand gelegd en afgewerkt, waardoor niet één vloer hetzelfde is.

Voordelen

Geschikt voor allerlei ruimtes: zijn ijzersterkt en geschikt voor levendige ruimtes

Slijtvast: krasbestendige corestone nature-vloeren

Naadloos: worden in één keer aangelegd

Uniek resultaat: worden altijd met de hand afgewerkt

Opties tot effen of gewolkte afwerking

Van nature anti-slip: kwartzand maakt de vloer ruwer.

Vloerverwarming: ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Het aanbrengen van een corestone nature-vloer duurt meestal een aantal dagen.

Een de vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Nog tot vlak voor het leggen kan besloten worden hoe glad of robuust het eindresultaat moet worden. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een corestone nature-vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Hoewel de vloer vloeistofdicht is, kunnen vlekken het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

Een greep uit ons assortiment

Corestone Nature café au lait
CoreStone Nature Sand Storm Blend
CoreStone Nature Solid Robust
CoreStone Nature Mixed Sand
CoreStone Nature Blend Pebble
CoreStone Nature Summer Beach Blend

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
Pvc-vloeren
Corestone Nature vloer
Microtopping vloer
PU gravel gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
M2 Micro-Quartz
Raamdecoratie
Schoonloopmatten
Bedankt voor je offerte aanvraag!

Omdat onze offertes op maat worden gemaakt, kan het bij ons wat langer duren. We streven ernaar om binnen 24 uur (op werkdagen) je offerte uit te werken. Houd hierbij ook eventueel je spambox in de gaten.
Oops! Something went wrong while submitting the form.