Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Ontdek de vloer die bij jou past!

Beelden zeggen meer dan woorden, laat je inspireren.

PU Gietvloeren

Ontdek de unieke wereld van onze M2 PU Gietvloeren. Ga jij voor een industriële betonlook gietvloer of kies je juist voor strakke uni gietvloer? Of ga je helemaal out of the box met onze flakes gietvloeren.

Meer informatie over deze gietvloer vind je hier: M2 PU Gietvloer

Bekijk meer inspiratie

PVC vloer

Ervaar de warmte van hout, de rust van steen en de sereniteit van natuurlijke texturen binnen de uitgebreide PVC collectie.

Meer informatie over PVC vloeren vind je hier: PVC vloeren

Bekijk meer inspiratie

Corestone Nature

Duik in de wereld van eigentijdse allure met de robuuste Corestone Nature gietvloer. Een design vloer met een stoer uiterlijk. Waar het stoere en bijzondere uiterlijk van deze mooie gietvloer vandaan komt? Het minerale zand dat erin verwerkt zit! Dat zand zorgt voor zichtbare structuren en voelbare texturen.

Meer informatie over deze gietvloer vind je hier: M2 Corestone Nature

Bekijk meer inspiratie

Architop

Een uitgesproken gietvloer die het meeste lijkt op een echte gevlinderde betonvloer. Een rauw en industriële uitstraling die je alsnog warm kunt aankleden!

Meer informatie over deze gietvloer vind je hier: M2 Architop

Bekijk meer inspiratie

Raambekleding

Bij M2 vloeren begrijpen we dat de juiste raamdecoratie niet alleen een statement maakt, maar ook de sfeer en functionaliteit van elke ruimte beïnvloedt. Laat je inspireren.

Meer informatie over raamdecoratie vind je hier: Raamdecoratie

Bekijk meer inspiratie