Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

PVC vloeren

Met een PVC-vloer kun je alle kanten op. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn onderhoudsvriendelijk. De PVC-vloeren van nu zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs en kunnen in verschillende vormen gelegd worden, in rechte planken, een visgraat of Hongaarse punt, of met mooie XL-planken. En wel eens gedacht aan trapbekleding van PVC?

PVC wordt vaak gebruikt om natuurlijke producten na te bootsen op een plek waar kunststof praktischer is. Denk aan PVC met houtlook of met de uitstraling van marmer. Praktisch en onderhoudsvriendelijk: PVC-vloeren zijn ideaal voor in huis! Met name omdat een PVC-vloer perfect kan worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en deze van zichzelf al warm en comfortabel aanvoelt. Perfect bruikbaar in elke kamer in je huis!

Voordelen

Veel kleuren en variatie in designs

Realistisch design

Een warm, zacht en stil gevoel

Zeer slijtvast

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Perfect in combinatie met vloerverwarming

Slechts 2,5 mm dik met een slijtvaste toplaag van 0,55 mm

Plaatsing en onderhoud

Een pvc-vloer is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Kiest u voor een vloer van PVC? Dan is er een strakke, vlakke ondergrond nodig. De vloer zullen we dus altijd eerst moeten egaliseren met Egaline. Afhankelijk van de ondergrond zal dit 3 of 5 mm dik zijn. 

Wanneer de vloer is voorzien van Egaline kan er vaak de volgende dag al gestart worden met het leggen van het PVC. De PCV-vloeren worden verlijmd op de ondervloer en de vloer is vervolgens direct beloopbaar. Perfect wanneer je snel moet verhuizen of de ruimte gauw weer nodig hebt!

De vloer vraagt weinig onderhoud; eenvoudig reinigen volstaat. Dagelijks stof wissen en eens in de zoveel tijd nat reinigen is voldoende. Dit kan al met enkel water, of met een klein beetje Vandals-vloerreiniger hieraan toegevoegd.

Een greep uit ons aanbod

Impress Castle Oak
Impress laurel Oak
Impress Laurel Oak
Impress Mustang Slate
Impress Sierra Oak
SE Classis Oak
Select Brio Oak
TR Blackjack Oak
TR Blackjack Oak
TR Desert Stone
TR Jura Stone
TR Verdon Oak

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

We helpen je graag! Of het nu is met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer of door technische vragen te beantwoorden.

PU gietvloer
PVC vloeren
Microtopping vloer
Epoxy gietvloer
Architop vloer
Tapijt
Vloerkleden
Cemento vloer
Corestone Nature vloer
Raamdecoratie
Bedankt!
 
We hebben jouw aanvraag ontvangen. We komen er zo snel mogelijk op terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.