Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Wednesday
2
February
2019

Een betonvloer van maar 3 mm dik!

Industrieel wonen is nog steeds de trend van nu. En wat past daar nu beter bij dan een lekkere ruige betonvloer?

Helaas is een betonvloer vaak niet mogelijk, omdat deze minimaal 7 centimeter dik is. In nieuwbouw situaties installeert de aannemer vaak een zandcement dekvloer en is er geen ruimte meer voor een betonvloer van 7 cm dik.

Er zijn wel tal van alternatieven beschikbaar, zoals de PU gietvloer in betonlook, de M2 Conplanato of een M2 Microtopping. Als je echter op zoek bent naar een échte betonlook, dan zullen deze alternatieven niet voldoen.

Een dunne betonvloer

Maar niet getreurd: wij hebben in Italië een superdunne betonvloer gevonden, namelijk de M2 Architop. Deze betonvloer is maar 3 mm dik!

Deze ultradunne betonvloer kun je over een vormvaste bestaande bedekking installeren. En we kunnen je zeggen: hij is super vet!

De M2 Architop is een betonvloer op basis van een kunsthars, cement en een kleurpigment die door middel van het vlinderen zijn unieke uitstraling krijgt. Vervolgens wordt deze ook nog geschuurd en afgelakt waardoor vloeistoffen zoals bijvoorbeeld wijn en koffie nauwelijks kunnen intrekken. Dit is bij een traditioneel beton een veel gehoord negatief punt.

De M2 Architop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het is zelfs mogelijk om deze door middel van speciale zuren een heel bijzonder karakter te geven.

Betonvloer architop in woonkamer

Kortom, ben je op zoek naar een extreem dunne betonvloer of wil je een betonlook op een bestaande vloer? Dan zit je goed met de M2 Architop!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom langs in onze showroom.