Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Tuesday
12
September
2017

De herfst is in aantocht!

Iris

Er is geen ontkomen meer aan; langzaamaan kruipt de herfst dichterbij. Je kunt het merken aan de verkleurende bladeren en aan al die kruisspinnen in de tuin, die met veel enthousiasme een spinnenweb maken - waar jij dan vervolgens doorheen loopt als je net op weg bent naar een afspraak of je auto. Fijn, zo’n gratis haarnetje of achtpotige op je hoofd… Brrrrr!

M2 vloeren showroom Foodconcepts Citrus Amersfoort

Warmte buitenshuis

Eigenlijk zouden wij ons ook al kunnen gaan voorbereiden op het volgende seizoen. Zelf heb ik er altijd een dubbel gevoel bij. Hoewel ik enorm uitkijk naar de knusheid van herfst en winter, wil ik de zwoele zomeravonden toch liever nog niet loslaten.

Uiteraard kunnen we het 'naar binnen gaan' nog even uitstellen door buiten warme plaids of een vuurkorf te gebruiken op het terras. Ook een drankje kan daarbij helpen; een wijntje kan zowel sfeerverhogend als verwarmend werken!

Warmte binnenshuis

Je kunt het moment niet eeuwig blijven uitstellen; op een zeker moment is het tijd om naar binnen te gaan. Maar niet getreurd: je kunt die gezelligheid en warmte natuurlijk ook heel gemakkelijk in huis halen! Dit kun je op verschillende manieren doen.

Woninginrichting en vloerkleden

Kleed

Zo kun je diepe, donkere kleuren gebruiken op je muren en zachte, knuffelbare materialen in je interieur verwerken. Een combinatie daarvan is erg populair. Een kleed is bijvoorbeeld erg geschikt als je een warme sfeer wilt creëren. Bovendien is er voor ieder wat wils: kort- of hoogpolig, kleurig of in natuurtinten en -materialen, wel of niet glimmend. Van stoer en trendy tot chique of modern!

Een kleed draagt bij aan de akoestiek, is heerlijk voor de voetjes en kan een echte eyecatcher zijn in je interieur.

M2 vloeren heeft een breed scala aan kleden verkrijgbaar en ik verheug me er alweer op om samen met klanten het meest geschikte tapijt uit te gaan zoeken. Zeker in combinatie met een gietvloer zorgt het voor een prachtig plaatje, wat komt door het verschil in structuur. Dit zorgt voor positieve spanning en contrast, wat voorkomt dat je interieur “vlak” en saai oogt.

Karpet M2 Vloeren

Gordijnen

Je kunt met gordijnen ook de sfeer en akoestiek op het juiste peil krijgen. Daarbij hoef je echt niet aan grootmoeders traditionele draperieën te denken… Er zijn legio eigentijdse oplossingen op de markt. Zo heb je bijvoorbeeld prachtige, stoffen gordijnen met mat zwarte, ingeslagen ringen, hangend aan een gelijk gekleurde roede. Of vouwgordijnen van een half-transparante, grove stof met linnenstructuur.

Gordijnen en ook binnenzonwering kunnen de nodige privacy creëren nu het weer eerder donker wordt en de lampen binnen aangaan.

Gordijnen M2 Vloeren

Al met al: werk aan de winkel!!!

Wil je graag advies of samen met onze specialist ideeën bespreken over jouw interieur? Kom gerust eens langs in onze showroom. We helpen je graag!

Auteur
Iris