Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Tuesday
7
November
2017

Inspirerende avond toekomstige bewoners CPO project

Jan

Afgelopen vrijdag (3 november) was het volle bak in onze showroom! We ontvingen namelijk 20 woningeigenaren uit een CPO-project.

CPO project | M2 Vloeren

Wat is een CPO?

CPO, een afkorting van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Super leuk, maar er komt ontzettend veel bij kijken. M2 staat de toekomstige bewoners graag bij om ze bij de hand mee te nemen en waar nodig te helpen en te adviseren op het gebied van vloeren en interieur.

Nieuwbouwproject advies | M2 Vloeren

Het verloop van de avond

Tijdens deze gezellige avond hebben wij ons ruime aanbod aan vloeren laten zien en toegelicht. Van alle type vloeren hebben we de voor- en nadelen benoemd, om inzichtelijk te maken welke mogelijkheden er zijn voor de bewoners. De gietvloeren kwamen aan bod, de M2 Conplanato, PVC, LiquidDesign, Tapijt en Linoleum.

Ook hebben we ons aanbod aan raamdecoratie bekeken, onder andere van Luxaflex, de Ploeg en Vescom.

Naar aanleiding van, en tijdens deze avond hebben verschillende bewoners bij ons een interieuradvies geboekt.

We hebben de bewoners meegenomen op ontdekkingsreis naar de perfecte vloer, en aan het einde van de avond was voor velen een hoop duidelijk. En daar zijn we blij om!

Meeting showroom | M2 Vloeren

Tijdens deze avond werden alle zintuigen geprikkeld en uiteraard ontbraken de nodige hapjes en lekkere wijntjes van onze huischef niet. Het was een super geslaagde avond!

Heb jij samen met je toekomstige buren een gemeenschappelijk belang en wil je ook op deze manier op ontdekking gaan? Wij helpen je daar graag bij!

Auteur
Jan