Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Tuesday
9
April
2024

Pasen bij M2 Vloeren

Corina

Bij M2 Vloeren inspireren we onze klanten graag op onze eigen manier, in lijn met onze eigen stijl. Deze toewijding komt voort uit een van onze kernwaarden, die op verschillende manieren in onze aanpak tot uiting komt. Daarom leek het ons een fantastisch idee om het tijdens Goede Vrijdag en de zaterdag voor Pasen eens anders aan te pakken dan gewoonlijk.

En zo geschiedde... Voor de kinderen hadden we een springkussen opgezet, waren er eieren verstopt in en rond onze showroom en was Jan (jawel, de baas zelf) pizza's aan het bakken in een echte houtoven!

Het weer was ons gunstig gezind en het waren twee bijzonder drukbezochte en fantastische dagen waarop we samen met onze klanten weer vele prachtige plannen hebben gesmeed...

Tijdens deze dagen was Jeanette, onze specialist op het gebied van raamdecoratie, ook aanwezig, zodat je naast vloeradvies meteen ook kon worden geadviseerd over raamdecoratie.

Wist je dat de basis van een goede pizza de bodem is? Zo is het ook met je vloer: de basis van jouw interieur!

Lijkt het je gezellig om kennis te maken met je nieuwe buren in je nieuwbouwwijk? Dan organiseren we graag een Housewarming voor jullie, waarbij we alles vertellen over onze prachtige vloeren, een mooie gezamenlijke inkoopkorting bieden en heerlijke pizza's bakken voor jou en je nieuwe buren!

Auteur
Corina