Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.
Tuesday
31
October
2017

Koper is uit, messing is in!

Iris

We gaan al richting de feestdagen en een beetje bling-bling in huis is dan wel op z’n plek. Echter, ook na de kerstperiode doet afwisseling in structuur en glansgraad het goed.

Lange tijd was koper een hype, maar tegenwoordig wordt het metaal verstoten door goudkleurige deco’s. Messing is in! Dit is een legering van koper en zink en wordt ook wel ‘geel koper’ of ‘brass’ genoemd. Koper doet dus stiekem nog wel mee, weliswaar in een ander jasje.

Koper en messing | M2 Vloeren

Industriële vloer

Om al die glans een beetje tegenhang te geven, kun je messing bijvoorbeeld goed combineren met zwarte details en een stoere industriële vloer zoals de M2 Conplanato of een gietvloer. Bij een PU-gietvloer zou je er zelfs nog voor kunnen kiezen om goudkleurige flakes in de afwerklaag te laten verwerken. Je krijgt dan een schitterend interieur met sterrenstatus!

Flakes voor een glittervloer | M2 Vloeren

Vloerkleed

Wanneer je niet zo van de decoraties bent, kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi vloerkleed in een goudkleurige kleur met glans. Binnenkort ontvangen we een mooie, nieuwe collectie karpetten van Brinker Carpets die helemaal aan deze trend voldoet. Maar ook in onze bestaande collectie van Kymo, Donkersloot of OraProNobis vind je altijd wel een vloerkleed dat bij je past.

Met een karpet kun je geluidsoverlast voor de buren voorkomen en zorg je zelf voor een optimale akoestiek in je huis. Dit heeft te maken met geluidsreductie.

Een karpet is niet alleen een leuke toevoeging aan je interieur, het zorgt ook nog eens voor een betere akoestiek.

Wall tiles

Is een karpet niet jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor Felt Wall Tiles van Donkersloot, bijzondere patronen van vilt voor op de wanden. Dit geeft een tof effect als je de ruimte inloopt omdat je de muren betrekt in je interieur.

Felt Wall Tiles Donkersloot | M2 Vloeren

Ben je al nieuwsgierig geworden? Of zoek je inspiratie? Je bent van harte welkom in onze showroom om onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee alle mogelijkheden te ontdekken!

Auteur
Iris