Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Cemento vloer

Een robuuste, beton-look vloer zonder de dikte of het gewicht van beton, geschikt voor zwaar verkeer.

Cemento is een harde, cementgebonden stucmortel waarmee je een vloer kan leggen met de look en feel van beton, zonder het gewicht en de dikte daarvan. Vloeren van cemento zijn ijzersterk: de mix van cementgebonden stucmortel met minerale bindmiddelen en polymeren maken de vloer geschikt voor zware industrie.

Cemento-vloeren worden gekenmerkt door hun karakter, verschillen in structuur en het robuuste resultaat. Vloeren van cemento zijn vloeistofbestendig en zeer slijtvast. Ze lijken gelijk vanaf de oplevering ‘geleefd’, maar zijn dat niet. Dat maakt dat eventuele beschadigingen door zwaar verkeer niet snel opgemerkt zullen worden.

Voordelen

IJzersterk: opgewassen tegen industriële functies

Slijtvast: krast nauwelijks

Dun en licht: wordt vanaf enkele milimeters dik gegoten

Uniek resultaat: altijd een unieke, vintage uitstraling

Naadloos: wordt in één keer gestort

Vloerverwarming: ultermate geschikt voor de vloerverwarming

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een cemento-vloer duurt meestal een aantal dagen.

Een cemento-vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een cemento-vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Hoewel de vloer vloeistofdicht is, kunnen vlekken het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

Een greep uit ons aanbod

M2 Cemento nr. 1
M2 Cemento nr. 2
M2 Cemento nr. 7
M2 Cemento nr. 12
M2 Cemento nr. 14
M2 Cemento nr. 17
M2 Cemento nr. 18
M2 Cemento nr. 19
M2 Cemento nr. 19
M2 Cemento nr. 22
M2 Cemento nr. 25
M2 Cemento nr. 26