Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Microtopping vloer

Een gietvloer bestaande uit microcement die in meerdere stijlen en kleuren te leggen is.

Microtopping is een vloersoort voor degenen die hun bedrijfspand of winkel een uniforme vloerstijl willen meegeven. Microtopping is ijzersterk en daarom ook zeer geschikt voor meer industriële toepassingen.

Microtopping is een pasta op basis van cement, gebonden met een kunsthars. Microtopping is er in verschillende kleuren en kan in worden gekozen in twee verschillende afwerkingen; grof en licht gewolkt en glad met een meer bewolkt effect. Microtopping is ook bekend onder de naam microcement.

Voordelen

Verschillende stijlen mogelijk: van modern en minimalistisch tot landelijk

Minimale dikte: slechts 3 millimeter dik

Geen naden: de vloer wordt gelegd zonder zichtbare naden

Vloerverwarming: Ideaal voor gebruik met vloerverwarming

Natuurlijke look: Voelt natuurlijk aan en straalt rust uit

Gelijkmatige look: De hele vloer vormt één geheel

Hoge weerstand: Deze vloer is zeer slijtvast

Ondergrond: Toepasbaar op vele ondergronden, zowel vloer als wand.

Onderhoud: Praktisch in onderhoud

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een vloer van microtopping duurt meestal een aantal dagen.

Een microtopping-vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een microtopping-vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Vlekken kunnen het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

 

Een greep uit ons aanbod

Beige FC
Beige HP
Black FC
Black HP
Chocolate FC
Chocolate HP
Olive grey FC
Olive grey HP
Olive grey HP
Smoke FC
Smoke HP
Terracotta