Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Corestone Nature

Een robuuste gietvloer met een zandachtige finish die veel gewicht kan hebben

Corestone nature-vloeren lenen zich goed voor allerlei toepassingen. De vloer is ijzersterk door de mix van epoxy en kwartszand en is vloeistofdicht. De vloer kan zowel effen als gewolkt gelegd worden en is goed toepasbaar voor grote oppervlaktes.

Net als alle andere gietvloeren is corestone nature naadloos. De vloeren worden door M2 altijd met de hand gelegd en afgewerkt, waardoor niet één vloer hetzelfde is. Vloeren van corestone nature zijn ijzersterk, krasbestendig en vloeistofdicht.

Voordelen

Geschikt voor allerlei ruimtes: zijn ijzersterkt en geschikt voor levendige ruimtes

Slijtvast: krasbestendige corestone nature-vloeren

Naadloos: worden in één keer aangelegd

Uniek resultaat: worden altijd met de hand afgewerkt

Opties tot effen of gewolkte afwerking

Van nature anti-slip: kwartzand maakt de vloer ruwer.

Vloerverwarming: ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Plaatsing en onderhoud

Het leggen van een corestone nature-vloer duurt meestal een aantal dagen.

Een de vloer wordt aangebracht op een scheurvrije, vormvaste ondergrond. Wij beoordelen altijd of jouw ondergrond al geschikt is of nog voorbewerkt moet worden. Pas als de ondergrond gereed is beginnen we met leggen, zodat het eindresultaat naar wens is.

In meerdere lagen die tussendoor moeten drogen bouwen we de vloer op. De afwerking wordt met de hand gedaan door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen. Nog tot vlak voor het leggen kan besloten worden hoe glad of robuust het eindresultaat moet worden. Elk project wordt geproduceerd door een team van vakmensen met één doel: een unieke kwaliteitsvloer maken.

Het onderhoud van een corestone nature-vloer is eenvoudig: regelmatig stofvrij houden en zo nu en dan dweilen met een milde reiniger is voldoende. Hoewel de vloer vloeistofdicht is, kunnen vlekken het best zo snel mogelijk na het ontstaan schoongemaakt worden.

Een greep uit ons aanbod

Corestone Nature café au lait
CoreStone Nature Sand Storm Blend
CoreStone Nature Solid Robust
CoreStone Nature Mixed Sand
CoreStone Nature Blend Pebble
CoreStone Nature Summer Beach Blend